SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CHP EKONOMİ MASASI ZONGULDAK’TA TOPLANDI

CHP EKONOMİ MASASI ZONGULDAK’TA TOPLANDI
Bu haber 28 Eylül 2021 - 16:39 'de eklendi ve 381 views kez görüntülendi.

CHP genel merkezi tarafından kurulan ve tüm illeri gezip, illerin ekonomik durumlarını inceleyen, “CHP ekonomi masası” Dedeman Otel’de toplantı düzenledi.

Toplantıya; CHP Ekonomi Politikaları ve İşveren Örgütlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Enerji ve Altyapı projelerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, İstanbul Milletvekilleri Akif Hamzaçebi, Enis Berberoğlu, Gökhan Zeybek, Turan Aydoğan, İzmir Milletvekili Bedri Serter, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve 24’üncü Dönem İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli’nin yanı sıra CHP Zonguldak milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz, il Başkanı Murat Pulat ile TSO’lar ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını il Başkanı Murat Pulat yaparken, Zonguldak milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz da birer konuşma yaptı.

Sabahki “Ekonomi Masası” toplantısı basına kapalı olarak gerçekleştirilirken, CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak toplantı sonrası gazetecilere gündemle ilgili basın açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER