SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BEKTAŞ; YAŞLILARIMIZ BAŞ TACIMIZDIR

BEKTAŞ; YAŞLILARIMIZ BAŞ TACIMIZDIR
Bu haber 21 Mart 2023 - 17:42 'de eklendi ve 93 views kez görüntülendi.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Belediye Başkanı Ali Bektaş, 18-24 Mart Dünya Yaşlılar Haftası dolayısı ile yaşlılarla sohbet edip onların hayır dualarını aldı.

Büyüklerimize hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek toplumsal bir sorumluluk olduğunu hatırlatan Ali Bektaş;  “Yaşlılarımız, geçmişimizi geleceğe taşıyan, yarınlarımızı kuran, millet olma bilincinin tarih sayfalarını dolduran çınarlarımız olarak, kültür ve medeniyetimizin en değerli taşlarıyla süslenmiş baş tacımızdır.

Büyüklerimize hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını ve kimseye muhtaç olmadan huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlamak hepimizin sorumluluğudur. Bizler, millet olarak saygıdeğer büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, onların varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğe mensubuz.

Bu duygularla değerli büyüklerimizin ‘18-24 Mart Dünya Yaşlılar Haftasını’ kutluyor, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmelerini temenni ederek, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER