SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

YAVUZ ERKMEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

YAVUZ ERKMEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Bu haber 21 Mart 2023 - 17:43 'de eklendi ve 122 views kez görüntülendi.

İYİ Parti önceki Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Parti binasında yapılan adaylık açıklamasına İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gülay’ın yanı sıra çok sayıda partili ve yöneticiler de katıldı.

İYİ Parti Milletvekili aday adayı Yavuz Erkmen’in parti binasında düzenlediği basın açıklamasında konuşan İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gülay “hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Zonguldak’ın çözüm bekleyen sorunlarını en iyi bilenlerden olduğunu hatırlatan Erkmen şunları ifade etti.

“Türkiye bir seçim sürecine girdi. İYİ parti olarak da bizim Zonguldak’ta amacımız, il teşkilatlarından başlayarak,  ilçe teşkilatlarına, beldelerimize kadar her köşesinde İYİ Parti bayrağını dalgalandırıp en iyi sonucu almak hepimizin gayesi bu. Onun için biz seçimlerin hem ülkemiz için, hem ilimiz için önce hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz ve sonuçlarının da hem ülkemiz, hem de ilimiz için hayırlı olmasını diliyoruz. Hepimizin bir arzusu var. Nedir bu; seçimlerdi İYİ Parti mensubiyeti halinde partimizi başarılı kılmak, birinci parti yapmak ve de Zonguldak’ta 5 milletvekilliğinin alabildiğimiz kadarını, en çoğunu alabilmek.  Bütün temel gayemiz bu. Çünkü biz vatandaşımızın İYİ Parti’ye bakışını biliyoruz ve de gelecekteki İYİ Parti’nin Türkiye’deki rolünü çok iyi biliyoruz ve halkımızın da bunu takdir ettiğinden eminiz. Ben yıllarca devleti temsil ettim. Bugüne kadar devleti temsil etmiştik, şimdi aynı zamanda milletimizi ve Zonguldak’ımızı da temsil edelim istiyoruz. Bunu isterken arkadaşlarımızla birlikte istiyoruz. Hepimizin gayesi Zonguldak’ı çok daha iyi noktalara getirebilmek. Bu amaçla çalışacağız. Zonguldak’ta proje üretecek ve Zonguldaklının hakkını savunacak kişiler olalım istiyoruz.  Biz halkın yanında olacağız. 24 saat ulaşılabilen kişi olacağız. Onun için diyoruz ki, biz Zonguldak’ta birinci parti olma iddiamızı koyuyoruz.” diyerek aday adaylığını açıkladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER