SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

METİN KARADUMAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

METİN KARADUMAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Bu haber 22 Mart 2023 - 16:57 'de eklendi ve 165 views kez görüntülendi.

AK Parti eski Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, milletvekili aday adaylığını açıkladı.

AK Parti’nin 2002’den bu zamana kadar 21 yıl içerisinde her seçimde oylarını artırarak birinci parti olduğunu, 14 Mayıs 2023’de yapılacak seçimde de başarılarının devam edeceğini söyleyen Metin Karaduman açıklamasında şunları söyledi.

“Partimizin kuruluşundan bugüne kadar değişik kademelerde görev aldım. 2022’den 2018 seçimlerine kadar yerel seçimler de dahil olmak üzere 2019’a kadar birçok faaliyetlerimiz oldu. Teşkilatçılığın ne kadar meşakkatli olduğunu bilen bir kardeşinizim, o meşakkatli yolculuğu partimizin bütün kademelerinde görev alan dava arkadaşlarımızla birçok seçimlerde başarı elde ettik.

İnşallah 14 Mayıs 2023’de yapılacak olan 28. Dönem milletvekili seçimi için partimizde aday adaylığı müracaatımı gerçekleştirdim. Bugüne kadar aldığımız görevlerde her zaman milletimizin hizmetkarı olmaya çalıştık. Hem Zonguldak’ımıza, hem ülkemize değişik projeler ve değişik hizmetler bırakabilmek için gayretler içinde olduk. Bu azim ve gayretimizi inşallah partim uygun görürse, vatandaşlarımız da tercih ederse Meclis çatısı altında görev yapmak için müracaatımı gerçekleştirdim. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER