SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AVCI: TEMAYÜL YOKLAMAMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

AVCI: TEMAYÜL YOKLAMAMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK
Bu haber 26 Mart 2023 - 17:09 'de eklendi ve 41 views kez görüntülendi.

AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen milletvekili aday adayı temayül yoklamasının partilerine yakışır bir şekilde yapıldığını söyledi.

Toplam 49 kişinin milletvekili aday adaylığı için başvurduğu temayül yoklamasında nihai kararı AK Parti genel merkezi söyleyecek.

49 aday adayı içerisinden seçilecek 5 kişilik milletvekili aday listesinin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Temayül yoklamasını değerlendiren AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı; “Milletvekili adaylığı tespitine giden merhalelerden biri olan temayül yoklaması çalışmamızı, huzur, sukûnet ve partili kardeşlerimizin birbirleri ile kaynaşma havası içerisinde, AK Partimize yakışacak şekilde gerçekleştirdik.

Benimde ülkem ve şehrim adına söyleyeceklerim var, benimde bir fikrim var diyerek, aday adayı olma medeni cesaretini göstermiş tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.

Yine Temayül yoklaması için, Genel merkezimizin ilimize görevlendirdiği, MKYK üyemiz, 25. ve 26. dönem İstanbul M. Vekilimiz Sn. Hasan Sert’e, MKYK üyemiz Sn. Behiye Eker’e, Bursa M. Vekilimiz Sn. Ahmet Kılıç’a, Ardahan M.Vekilimiz Sn. Orhan Atalay’a ve Temayül yoklamasında oyunu kullanmak üzere salonumuza teşrif eden tüm dava kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Temayül yoklamamızın öncelikle ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER