SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KUTAYER: 15 MAYIS SABAHININ ÇOK GÜZEL BİR BAHAR HAVASIYLA YAŞAYACAĞIZ

KUTAYER: 15 MAYIS SABAHININ ÇOK GÜZEL BİR BAHAR HAVASIYLA YAŞAYACAĞIZ
Bu haber 28 Mart 2023 - 17:17 'de eklendi ve 115 views kez görüntülendi.

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı iken milletvekili adaylığı için görevinden istifa eden Mustafa Kutayer, seçim çalışmaları yoğunluğunun ortak liste üzerinde gerçekleştirdiğini belirtti.

Milletvekili aday adaylığı için Genel Merkezin direktiflerini uygulayan, hala daha parti içerisinde teşkilat ile birlikte çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Mustafa Kutayer seçim çalışmalarının yoğunluğunun ortak liste üzerinde gerçekleştirdiğini söyledi.

Kutayer yaptığı açıklamada; “Şu an çalışmalarımız listelerimizi düzenleme yönünde ilerliyor. Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Zonguldak teşkilatlarına güveni ve inancı tam. Bizim için en önemlisi ortak liste içerisinde girmek. Genel Merkezimizin bizlere dediği çalışmalarının yoğunluğu şu an ortak liste üzerinden girmek. Ama olmadığında yine alternatiflerimiz var. Zonguldak teşkilatları olarak birbirimize inancımız tamdır.15 Mayıs sabahının çok güzel bir bahar havasıyla yaşayacağız” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER