SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CHP MİLLETVEKİLLERİ MAZBATALARINI ALDI

CHP MİLLETVEKİLLERİ MAZBATALARINI ALDI
Bu haber 23 Mayıs 2023 - 17:16 'de eklendi ve 116 views kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz ve Eylem Ertuğ Ertuğrul mazbatalarını aldı.

Dün Zonguldak Adliye binasına gelen CHP milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz ve Eylem Ertuğ Ertuğrul mazbatalarını İl Seçim Kurulu Hâkimesi Müjgan Demiröz’den aldılar.

CHP milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz ve Eylem Ertuğ Ertuğrul basın açıklaması yaparak, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi için büyük çaba göstereceklerini söylediler.

CHP Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, CHP ilçe başkanları, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Milletvekili adayları ile çok sayıda partilinin katıldığı mazbata töreninden sonra açıklama yapan CHP Milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz ve Eylem Ertuğ Ertuğrul önemli mesajlar da verdiler.

YAVUZYILMAZ:  ÖNÜMÜZDE ÇOK KRİTİK BİR SEÇİM VAR

 “Milletimizin iradesini temsil eden mazbatalarımızı bugün iki milletvekili olarak teslim aldık.” diyen CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz; “Biliyorsunuz uzunca bir süredir hem Zonguldak’ta hem Türkiye’de kutuplaştırıcı bir siyaset yolu izliyor AK Parti. Önümüzde çok kritik bir seçim var. Bu seçim hem baharın geleceği bir seçim olacak, hem tüm vatandaşlarımız nefes alacak, artık yukarıdan konuşan, ne yapmamız gerektiğini söyleyen kibirli bir yönetimden, yönetim anlayışından Türkiye’yi kurtarma zamanı gelmiştir. Hep birlikte sandığa gideceğiz ve insanlarımızı üzen, yoran, hazineyi hortumlayan, hazinenin altında delikler açıp 3-5 yandaşı zengin edip 85 milyonu fakirleştiren bu yönetimden Türkiye’yi hep birlikte kurtaracağız.” diyerek 28 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde sandıklara sahip çıkacaklarını sözlerine ekledi.

ERTUĞRUL:  ZONGULDAK’IN PROBLEMLERİNİ BİLİYORUZ

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul da yaptığı konuşmada; “Uzun bir siyasi yolculuğun ardından bugün mazbatamızı almak nasip oldu. Bu yolculukta beraber çalıştığımız, bize her zaman destek olan öncelikle Cumhuriyet Halk Partisi örgütündeki görevli yönetici arkadaşlarımıza, bize bu görevi layık gören Zonguldaklı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah şehrimize güzel hizmetler vereceğiz. Zonguldak’ın problemlerini biliyoruz. Zonguldak’ın dertlerini biliyoruz. Bunları gidermek için bütün gücümüzle mücadele edeceğiz. Zonguldak’ı ötelenmiş şehir olmaktan çıkartacağız. Zonguldak’ın hakkını alması için ne gerekiyorsa omuz omuza bu mücadeleyi vereceğiz.

14 Mayıs’ta seçimin birinci ayağını bitirdik. 14 Mayıs günü yapılan seçimde mevcut iktidarın devletin bütün gücünü kullanmasına rağmen, bütün propaganda aygıtlarını kullanmasına rağmen, öteleyici bir dil kullanmasına rağmen, elinde ne kadar güç varsa tamamen yüklenmesine rağmen bu seçimi kazanamadığına hep beraber şahit olduk. Gideceğiz oyumuzu kullanacağız ve 29 Mayıs sabahı ülkemize baharı 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile getireceğiz. Herkesi oyunu kullanmaya, oy kullandığı sandığın başından ayrılmamaya, müşahit olmaya ve akşam sandıklar açılıp sayılırken oy verdiği sandığın başında olmaya davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER