SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KELEŞ: SEBEP SONUÇ ARAMAK DOĞRU OLMAZ

KELEŞ: SEBEP SONUÇ ARAMAK DOĞRU OLMAZ
Bu haber 30 Mayıs 2023 - 17:48 'de eklendi ve 128 views kez görüntülendi.

Demokrasi ve Atılım Partisi DEVA Zonguldak kurucu il Başkanı Fatih Keleş İkinci tur Cumhurbaşkanlığı seçim ve milletvekili seçimini değerlendirdi.

DEVA Partisi Zonguldak kurucu il Başkanı Fatih Keleş seçim sonuçları ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede;  “Seçim sonuçları halkımıza hayırlı olsun. İlk turda Milletvekili seçimi gerçekleşti 2 seçimde Cumhurbaşkanı seçimi gerçekleşti.

CHP listesinden giren adayımız Doğa Şanlıoğlu maalesef seçilemedi aday gösterdiğimiz Cumhurbaşkanımız da seçilemedi. Burada sebep sonuç aramak artık bu saatten sonra doğru olmaz.

Yapılacak olan şey halkımızın verdiği karara saygı duymak. Herkesin 5 sene sonrası için dersini çalışması gerekiyor. Üzgünüz gönlümüz, adayımızın kazanmasından yanaydı. Onun için çalıştık onun için uğraştık. Yaklaşık bir buçuk iki aylık süreç içerisinde mücadelemizi sürdürdük ancak olmadı. Halkın kararına saygı duymaktan başka yapacak hiçbir şey yok. Yüzde 46’nın vermiş olduğu karar ve bu bir 5 sene daha mevcut yönetimin devam etmesini istediler.

Yüzde 48’lik bölümün içerisinde DEVA Partisi olarak biz de varız. DEVA Partisi 15 milletvekili ile Mecliste temsil edilmesi anlamında daha bir güçlendi. Bu saatten sonra bizim yapabileceğimiz tek şey yerel seçimlere hazırlanmak olacak. Yerel seçimlerde partimizi en iyi şekilde Zonguldak’ta temsil etmek olacak. Tabii ki buralarda genel merkezlerin alacağı kararlar önemli. Millet ittifakının devamı yönünde bu süreçte ne olacağına hep beraber karar vereceğiz.

Milletvekili seçimlerinde partilerin adayları farklı kişiler olsaydı belki seçim sonucu farklı olabilirdi. Şu anda Cumhuriyet Halk Partisi’nin Zonguldak’ta 2 milletvekili var. 3 tane de Cumhur ittifakının milletvekili var. Temennimiz şehrimizdeki sorunları çözerek mecliste bizi en iyi şekilde temsil etmeleridir. Zonguldak’ın hak ettiği yere gelmesi için büyük çaba sarf etmeleri gerekiyor. Türkiye’nin 100. yılının kutlanacağı bu yılda Zonguldak’ın hak ettiği yere gelmesini talep ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER