SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

UZUN: ÇOK AĞIR İTHAMLARA, İFTİRALARA MARUZ KALDIK

UZUN: ÇOK AĞIR İTHAMLARA, İFTİRALARA MARUZ KALDIK
Bu haber 30 Mayıs 2023 - 17:41 'de eklendi ve 112 views kez görüntülendi.

CHP Zonguldak merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, seçim sonuçlarını değerlendirdiği açıklamasında, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin geride kaldığını söyledi.

CHP Zonguldak örgütü olarak seçimlerde görevlerini fazlası ile yerine getirdiklerini kaydeden Uzun basın açıklamasında şunları ifade etti.

 “Türkiye bir seçim dönemini daha geride bıraktı. Öncelikle hem 14 Mayıs’ta, hem 28 Mayıs’ta seçim süreci boyunca saha çalışmalarımıza katkı sunan parti üyelerimize, seçmenlerimize destekleri için hem de, her iki seçimde irademizin güvenliğini sağlamak adına görev yapan sandık kurulu üyelerimize, bina ve bilişim sorumlularımıza, gönüllü olarak görev yapan müşahitlerimize tek tek çok ama çok teşekkür ederim. Bu süreçte katkı suna herkes demokrasi neferi olarak görevini fazlasıyla yerine getirmiştir.

Oylarımızı cansiperane korumak zorunda olduğumuz son seçim olsun isterdik tabi ki ama olmadı! Seçimin adil ve eşit bir ortamda yapılmadığı hepimizce aşikar. Çok ağır ithamlara, iftiralara maruz kaldık ama yılmadık hep birlikte mücadele ettik, etmeye de devam edeceğiz.

Güzel yaşamak için insanoğlu geçmişte çok bedeller ödemiş, bizlerde ödemeye devam edeceğiz anlaşılan.

Sonuçta kazananı tebrik etmek, geleceğe bakmak, sevgi ve saygıda buluşmak şiarımızdır ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde Zonguldak Merkez İlçede oylarımızı arttırarak birinci parti olmak bizi daha çok kamçılamıştır. Şimdi durmaksızın yerel seçimde çıtayı daha da yükseltmenin çalışmasına başlayacağız.

Bize inanan güvenen tüm çalışma arkadaşlarımızı ve partililerimizi bu duyarlılık içinde omuz omuza verip sevginin ve birleşerek büyümenin mucizesine sarılmaya davet ediyorum.

Sandığa giderek desteğini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER