SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TOBB’DAN, METİN DEMİR’E ÖNEMLİ GÖREV

TOBB’DAN, METİN DEMİR’E ÖNEMLİ GÖREV
Bu haber 01 Haziran 2023 - 17:49 'de eklendi ve 116 views kez görüntülendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanlığına yeniden M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun seçildiği TOBB 79. Genel Kurulu, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde yapıldı.

Oda ve Borsaların genel kurul delegelerinin, meclis başkanlarının ve genel sekreterlerinin iştirak ettiği TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’ndeki gerçekleştirilen 79. Genel Kurul’da yapılan seçimde, Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, TOBB Strateji Geliştirme Yüksek Kurulu Üyeliğine, Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcılığına ve TOBB Yönetim Kuruluna birinci sıradan yedek üyeliğe seçildi.

TOBB 79. Genel Kurulu’nun, ülkemize ve iş dünyasına hayırlı olması temennisinde bulunan Demir, “365 Oda/Borsa Başkanımız ve delegelerimizin oyları ile TOBB organ seçimlerini tamamladık. Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun teveccühü ve Oda/Borsa Başkanlarımızın ve Delegelerimizin desteği ile TOBB Organlarında etkin görevler aldık. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Büyük bir aile olarak yeni bir ruhla, yeni bir heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. Yeniden TOBB Başkanlığına seçilen M. Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanımız liderliğinde Yönetim Kurulumuz, Komisyonlarımız, Konseylerimiz ve Kurullarımız ile birlikte ülkemize ve iş dünyamıza hizmet vermeyi sürdüreceğiz. Genel kurulumuzun ülkemize hayırlar getirmesi dileğiyle TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere seçilen tüm organ üyelerini tebrik ediyorum’’ dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER