SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SIZMA ZEYTİNYAĞI’NDA KAMPANYA

SIZMA ZEYTİNYAĞI’NDA KAMPANYA
Bu haber 24 Ekim 2023 - 9:57 'de eklendi ve 539 views kez görüntülendi.
Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı 1-677x1024.jpg

Zeynare Naturel Sızma Zeytinyağı

Kampanyalı Fiyatı: 500 TL

ZEYNARE ZEYTİNYAĞI EGE BÖLGESİNİN MAHSULÜDÜR. Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağıdır. 25 C altında “Kontinü Sistem Üretim” yöntemiyle 2 fazlı sistemlerde Soğuk Sıkım (Cold Press) yöntemiyle üretilmiştir. Bu üretim şekliyle sağlık için yararlı olan vitaminler, fenolik bileşenler en üst seviyede tutulur. Sabah kahvaltılarında çiğ olarak tüketilmesi, salata ve mezelerde, pilav, makarna, ekmek, pizza ve ızgara balık üstüne çiğ dökerek kullanımı tavsiye edilir. Sofralık ve yemeklik için de uygundur.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı 2-2-628x1024.jpg

Ayvalık birlik Naturel Sızma Zeytinyağı

Kampanyalı Fiyatı: 500 TL

AYVALIK BİRLİK TAŞ BASKI ZEYTİNYAĞI EGE BÖLGESİNİN MAHSULÜDÜR. Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağıdır. 25 C altında “GELENEKSEL TAŞ BASKI” yöntemiyle üretilmiştir. Bu üretim şekliyle sağlık için yararlı olan vitaminler, fenolik bileşenler en üst seviyede tutulur.

Sabah kahvaltılarında çiğ olarak tüketilmesi, salata ve mezelerde, pilav, makarna, ekmek, pizza ve ızgara balık üstüne çiğ dökerek kullanımı tavsiye edilir. Sofralık ve yemeklik için de uygundur.

UZUNMEHMET CAMİİ TIR PARKI

LOKMAN GÜL

ZONGULDAK

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER