SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TARİHİ BİR SÜREÇTEYİZ

TARİHİ BİR SÜREÇTEYİZ
Bu haber 13 Kasım 2023 - 11:42 'de eklendi ve 170 views kez görüntülendi.

Anahtar Listeyi delerek CHP Parti Meclisi’ne (PM) seçilen CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, PM Toplantısında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirilmişti.

Genel Başkanlık görevine getirilmesinin ardından bir teşekkür mesajı paylaşan Yavuzyılmaz, “Parti Meclisi toplantısında; Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel tarafından “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı’’ olarak görevlendirildim.
Başta Genel Başkanımız olmak üzere tüm örgütümüze ve destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” demişti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP’nin yeni MYK Listesini paylaşarak “Tarihi bir süreçteyiz” dedi.

Yavuzyılmaz’ın paylaşımı şöyle;

“Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in önderliğinde; liyakatli, heyecanlı ve dinamik kadromuz ile tarihi bir süreçteyiz.

Türkiye’de siyasetin nefesi olacak, milyonlarca vatandaşımızın umutlarını yeniden yeşertecek partimizin; Yeni MYK ve PM üyelerine başarılar diliyorum.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER