SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ, YEREL SEÇİMLER İÇİN TOPLANDI

AK PARTİ, YEREL SEÇİMLER İÇİN TOPLANDI
Bu haber 16 Kasım 2023 - 10:48 'de eklendi ve 153 views kez görüntülendi.

Mart 2024’te yapılacak olan Yerel Seçimler için siyasi partiler çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti İl Yürütme Kurulu ile İlçe Başkanları İl Başkanı Mustafa Çağlayan başkanlığında ayrı ayrı toplanarak 2024 Mahalli İdareler Seçimleri ve aday adaylıkları süreci hakkında değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, toplantılarla ilgili olarak “Olağan İl Yürütme Kurulu toplantımızı gerçekleştirerek, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçim süreci ile ilgili değerlendirme ve istişarelerde bulunduk. Toplantımızın ve alınan kararların hayırlara vesile olmasını diliyorum.

İlçe Başkanlarımız ile bir araya gelerek 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde aday adaylık süreci ile ilgili değerlendirme ve istişarelerde bulunduk. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER