SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

GELECEK’e GÜN geldi

GELECEK’e GÜN geldi
Bu haber 29 Kasım 2023 - 15:15 'de eklendi ve 337 views kez görüntülendi.

Gelecek Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı’na Tolga Gün getirildi.

Merkez İlçe Başkanlığı’na getirilmesiyle ilgili bir açıklama yapan Gün; “İlk ve orta okulu Fener ilk ögretimde okudum. Liseyi Endüstri Meslek Lisesi’nde okuduktan sonra meslek hayatına atıldım. Mobilya ve dekorasyon mesleğinden sonra emekli oldum.
Girişken bir yapıya sahip olup çevremde sevilen sayılan biriyim. DSP Gençlik Kolları ile AK Parti’de üyeliğinde aktif olarak görev aldım. Evliyim, bir kız babasıyım.

Gelecek Partisi ilçe yönetim kurulunda görev yaparken il başkanı ve merkez ilçe başkanının değişmesi sonucu Genel Başkanımız Profesör D.r Ahmet Davutoğlu’nun tensipleriyle ve teveccühü ile Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirildim. Siyasette dürüst ve ilkeli olmak ve çizgimden asla taviz vermeme, bir kısmı değil herkesi kucaklama ilkesiyle görevimi yerine getirmeyi kendime görev edindim” dedi.

Tolga Gün’ün Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanlığına getirilmesi “Tolga Gün Gelecek Partisi’nde geleceği inşa etmek için siyasete yeni bir soluk olacağının sinyali vermiştir. Tolga Gün, genç dinamik siyasette yeni ama fırtınalar estirebilecek gücü olan,  Gelecek Partisi’nin geleceği olabilecek vasıflara  sahip bir başkan olacaktır” şeklinde yorumlandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER