SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DEVA’DA KELEŞ İSTİFA ETTİ

DEVA’DA KELEŞ İSTİFA ETTİ
Bu haber 01 Aralık 2023 - 10:27 'de eklendi ve 149 views kez görüntülendi.

DEVA Partisi Zonguldak İL Başkanı Fatih Keleş, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek görevinden istifa etti.
Fatih Keleş, istifa açıklamasında; “24 Haziran 2020’den bugüne kadar sürdürmüş olduğum , DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanlığı görevimi , yaşadığım sağlık problemi dolaysıyla sonlandırmış bulunmaktayım. Hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

250 ÜYE İSTİFA ETTİ

Diğer yandan Belediye Başkan Adayının belirlenmesi sürecinde İl Başkanı Keleş’e haksızlık yapıldığı gerekçesiyle partiden il genelinde 250 üyenin istifa ettiği belirtiliyor.

DEVA Partili Samet Albayrak, “Deva Partisi Genel Merkezi ve GMYK’nın Genel Seçim sürecinde Aday belirleme konusunda İl başkanımız Av. Fatih Keleş‘e yönelik yapılan haksızlıklar ve eşitsizlikler tarafımızca büyük bir endişe ile karşılanmıştır. Bu durum, teşkilat içindeki birçok üyenin motivasyonunu ve inancını sarsmış, adalet duygusunu zedelemiş durumdadır. 
Şeffaf ve demokratik bir seçim süreci beklerken, yaşananlar biz teşkilat üyelerinin partiye olan inancını bitme noktasına getirmiştir. Bu durumlar partimizin temel prensiplerinden biri olan liyakat prensibine aykırıdır.
Birlikte yürüdüğümüz yolda uğradığımız haksızlıklar, örgütümüzün temel değerlerine zarar verdiğinden dolayı gördüğümüz lüzum üzerine istifa etme kararı almış bulunmaktayız” açıklamasını yaptı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER