SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CHPLİ ERDEM’DEN GMİS’E MADENCİLER GÜNÜ ZİYARETİ

CHPLİ ERDEM’DEN GMİS’E MADENCİLER GÜNÜ ZİYARETİ
Bu haber 04 Aralık 2023 - 14:59 'de eklendi ve 146 views kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı olan Tahsin Erdem, partililerle birlikte, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü nedeniyle Genel Maden İşçileri Sendikası’nı (GMİS) ziyaret ederek Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir ile görüştü.

Zonguldak’ın madencilikle şekillendiğini ve köklü bir madencilik kültürüne sahip olduğunu belirten Erdem, “Tüm madencilerimizin Dünya Madenciler günü kutlu olsun. Her zaman ve her şart altında madenciliğe ve madencilerimize sahip çıkacağız” dedi.

GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Biz madenciler, yerin altında da üstünde de, büyük fedakarlıklarla ülkemize ve milletimize hizmet etme gayreti içindeyiz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER