SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

GÖREV YAPTIĞI HER İLDE GÖNÜLLERE TAHT KURUYOR

GÖREV YAPTIĞI HER İLDE GÖNÜLLERE TAHT KURUYOR
Bu haber 05 Aralık 2023 - 14:03 'de eklendi ve 223 views kez görüntülendi.

Zonguldak son yıllarda emniyet bürokrasisi açısından gönüllere taht kuran, takdir toplayan yöneticilerin atandığı bir il oldu.

Önceki Zonguldak Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, mevcut Emniyet İl Müdürü Sinan Ergen bunlardan ikisi.

2021-2023 yılları arasında Zonguldak İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, görev yaptığı tüm illerde gönüllere taht kuruyor.

Aktaş, Zonguldak’ın ardından Manise İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanmıştı.

2017-2021 yılları arasında 5 yıl Giresun İl Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan Fahri Aktaş, Giresunlular tarafından fahri hemşehri kabul ediliyor.

Zonguldak’ta da görev yaptığı süre içinde de takdir toplayan ve gönüllere taht kuran Aktaş, fahri hemşehrisi olan Giresunlular’ı unutmadı.

Giresunspor’un Göztepe ile İzmir’de oynadığı maçta çok özel bir misafiri vardı.

Eski Giresun Emniyet Müdürü şimdinin Manisa Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İzmir deplasmanında Giresunspor’u yalnız bırakmadı.

Giresun’da görev yaptığı dönemde yaptığı başarılı çalışmalarla ve yeşil beyazlı kulübe sağladığı katkılarla gönüllerde taht kuran, özellikle de Giresunspor’un Süper Lig’e yükselmesinde aldığı inisiyatiflerle çok büyük emekleri bulunan Müdür Aktaş, Göztepe maçında da Giresunspor’un yanındaydı.

Manisa’dan İzmir’e geçerek müsabaka öncesi yeşil beyazlı futbolculara ve Giresunspor yönetimine başarılar dileyen Müdür Aktaş, Giresunspor’un 3-0 mağlubiyeti ile sonuçlanan karşılaşma sonrasında üzgün bir şekilde stattan ayrıldı.

Giresun halkının “Fahri Hemşehrisi” olarak kabul ettiği ve gönlünde çok özel bir yere koyduğu Müdür Aktaş’ın, en kötü günlerde bile Giresunspor’u yalnız bırakmaması hem yeşil beyazlı camiada hem de Giresun kamuoyunda bir kez daha büyük takdir gördü.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER