SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ADAYLIK MI VAR?

ADAYLIK MI VAR?
Bu haber 07 Aralık 2023 - 16:17 'de eklendi ve 167 views kez görüntülendi.

Milletvekilliği seçimlerinde AK PARTİ’den 4. Sıra adayı olan Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’nun Ankara’da yaptığı ziyaretler dikkat çekiyor.

Tıskaoğlu, önce Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Müşaviri Dilek Kaya’yı, ardından Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u ziyaret etti.

Tıskaoğlu, Adalet Bakanı Tunç’u ziyaretiyle ilgili, “T.C. Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’u makamında ziyaret ettik ve hayırlı olsun dileklerinde bulunduk.

Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’un göreve gelmesinden dolayı duyduğumuz gururu ve mutluluğu bölgemiz adına ayrıca belirtmek isterim. Bakanımızın bölgemize ciddi hizmet ve katkılarının bulunmasının yanı sıra, yasama ile yürütme arasındaki koordinasyonu sağlama anlayışına, naif yaklaşımına ve Zonguldak, Bartın, Karabük illerimize yönelik ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Ülkemizin özellikle demokratikleşmesini ve demokrasinin standartlarını daha yukarıya taşımanın gayreti içerisinde olan Sayın Bakanımız Yılmaz Tunç, Türkiye’de İnsan hak ve özgürlüklerinin önünde engelleri birer birer kaldırarak nice yasakları ortadan kaldırmaya, sessiz devrim sayılan reformları hayata geçirip bundan sonra da hayata geçirme gayreti içerisinde olacaklardır.

Sayın Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç ile tanışmaktan onur duydum. Ziyaretimiz esnasında bizlere göstermiş olduğu hoş sohbetleri, sıcak misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” paylaşımını yaptı.

Ziyaret sıklığı ve yöresine ve ülkesine hizmet ilkesiyle hareket ettiğini söylemesi “Tıskaoğlu, Belediye Başkan adaylığı için nabız mı yokluyor?” sorularına neden oldu.

Nejdet Tıskaoğlu’nun yerel seçimler için aday adaylarının yarıştığı bir dönemdeki yoğun ziyaretleri Belediye Başkanlığı adaylığına hazırlanıyor şeklinde yorumlandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER