SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TISKAOĞLU’NDAN ZİYARETLERE DEVAM!

TISKAOĞLU’NDAN ZİYARETLERE DEVAM!
Bu haber 12 Aralık 2023 - 16:35 'de eklendi ve 157 views kez görüntülendi.

Milletvekilliği seçimlerinde AK PARTİ’den 4. Sıra adayı olan Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’nun Ankara’da yaptığı dikkat çekici ziyaretleri devam ediyor..

Tıskaoğlu, geçtiğimiz hafta Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Müşaviri Dilek Kaya’yı, ardından Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u ziyaret etmişti.

Tıskaoğlu bu kez AK Parti’nin önde gelen isimlerinden Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Köksal Toptan’ı ziyaret etti.

Tıskaoğlu, ziyaretle ilgili olarak “Kıymetli büyüğümüz, Zonguldak’ın ‘Ağabeyi’ olan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Sayın Köksal Toptan Beyefendiyi ziyaret ettik.

Sayın Köksal Toptan, Türkiye’ye yaptığı hizmetler ve yapıcı projeleri, fikirleri ile kendini göstermiş bir siyasetçi ve düşünce adamıdır.

Sayın Köksal Toptan’a T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Folklorik Kitre Bebek Sanatçısı Sayın Perihan Uğurlu’nun el emeği yapmış olduğu Zonguldak ilimizin sembolü olan madenci kıyafetli orijinal mini heykelini hediye ettik.

Zonguldak halkına sevgilerini ileterek. Yoğun programına rağmen bizleri kabul gören içten ve samimi hoş sohbetleri için Sayın Köksal Toptan beyfendiye teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER