SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

İTİBAR ETMEYİN!

İTİBAR ETMEYİN!
Bu haber 14 Aralık 2023 - 10:19 'de eklendi ve 135 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Belediye Başkan adayları ile ilgili yerel basında çıkan haberlere itibar edilmemesini isteyerek “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın  Recep Tayyip Erdoğan açıklayıncaya kadar ortaya atılan isimlerin hiç biri gerçeği yansıtmamaktadır” dedi.

Çağlayan “Son günlerde gerek sosyal medya, gerekse yerel basında belediye başkan adaylarımızla ilgili bir takım haberler yapılmakta, isimler zikredilmektedir.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın  Recep Tayyip Erdoğan açıklayıncaya kadar ortaya atılan isimlerin hiç biri gerçeği yansıtmamaktadır. Bu haberlere itibar edilmemesini rica ediyoruz.

Bizler bu süreci, teşkilatlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız,  belediye meclisi ve il genel meclisi üyelerimizle birlik bütünlük içinde yürütmekteyiz. Birliğimizin ve beraberliğimizin bozulmak istenmesine asla fırsat vermeyeceğiz” dedi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER