SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZBEÜ HASTANESİ’NE ULUSLARARASI YETKİ

ZBEÜ HASTANESİ’NE ULUSLARARASI YETKİ
Bu haber 24 Ocak 2024 - 13:43 'de eklendi ve 135 views kez görüntülendi.

Zonguldak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ertuğrul Güner ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıoğlu; ZBEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal ve Başhekim Prof. Dr. Burak Bahadır’a “Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesi”ni takdim ettim etti.

Batı Karadeniz Bölgesinin sağlık üssü olma mottosuyla yola çıkan ZBEÜ Hastanesi, dünyaya açıldı. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesine Sağlık Bakanlığı tarafından verilen “Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesi” Zonguldak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ertuğrul Güner ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıoğlu tarafından ZBEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal ve Başhekim Prof. Dr. Burak Bahadır’a takdim edildi.

Bu belgeyle birlikte ZBEÜ Hastanesinin deneyimli akademisyen ve hekim kadrosu, her geçen gün yenilenen ve çağı yakalayan teknolojik altyapısı ile artık uluslararası hastaları da kabul etmeye başlayacak.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak ve çevresinde sağlık alanında önemli bir çekim merkezi olan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesinin ülke ekonomisine de önemli katkılar sağlayacağını vurgulayarak emeği geçen herkese teşekkür etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER