SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

GÜCÜNE GÜÇ KATTI!

GÜCÜNE GÜÇ KATTI!
Bu haber 05 Şubat 2024 - 13:34 'de eklendi ve 191 views kez görüntülendi.

ELCAB KABLO ZONGULDAK HENTBOL SPOR KULÜBÜ GÜCÜNE GÜÇ KATTI!

Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı ve ZONSİAD Sanayici ve İş İnsanları Dernek Başkanı Nejdet Tıskaoğlu tarafından kurulan hentbol takım bu sezon verdiği mücadele ve kurduğu kadro ile dikkatleri üzerine çekti. Zonguldak temsilcisi Elcab Kablo Zonguldak Hentbol takımı dış transferde Mustafa Utku Kılıç’ı kadroya dahil etti.

Cumartesi günü sahasında oynadığı son maçında İnebolu Hentbol’u farkla mağlup eden Elcab Kablo Zonguldak Hentbol spor kulübü, play-off maçlarında 16 takım arasına adını yazdırmayı başardı. Bu maçla birlikte oynadığı 9 maçtan 9 galibiyet alan Elcab Kablo Zonguldak Hentbol takımı 16 takımlı play-off maçlarına katılmaya hak kazandı. 4’erli 4 grup halinde oynanacak maçların ardından grup şampiyonları direkt olarak Türkiye Erkekler Hentbol 1’nci Ligi’ne yükselecek.


TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Elcab Kablo Zonguldak Hentbol takımı play-off öncesi kadrosunu güçlendiriyor. Süper Lig ekiplerinden Sakarya Bş. Belediyespor’dan 30 yaşındaki pivot Mustafa Utku Kılıç’ı transfer eden Elcab Kablo Zonguldak Hentbol takımı gücüne güç kattı. Mustafa Utku Kılıç Zonguldak’a gelerek takımla çalışmalara başladı.2 transfer daha yapmayı planlayan temsilcimiz bu sporcularla da prensip anlaşmasına varırken, kesin anlaşmanın ardından isimler açıklanacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.