SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DERELİ’NİN SEÇİM OFİSİ DUALARLA AÇILDI

DERELİ’NİN SEÇİM OFİSİ DUALARLA AÇILDI
Bu haber 28 Şubat 2024 - 17:04 'de eklendi ve 165 views kez görüntülendi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli’nin seçim ofisi törenle açıldı.

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, ilçe, belde adayları ve partililerin katıldığı açılışta konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, “Yaşanabilir bir Zonguldak için, yeniden büyük Zonguldak için bu yola çıktık. Belediye başkan adaylarımızın sahada yaptıkları çalışmalara katılıyorum. Esnaf sohbetlerinde kamu ziyaretlerinde dernek ziyaretlerini izliyorum.

Zonguldak’ta yaşayan herkesin Zonguldak’taki yollardan Zonguldak’taki hizmetlerden Zonguldak’taki yaşam kalitesinden, suyun kalitesinden memnun olmadığını biliyoruz. İnşallah bizler göreve geldiğimizde Milli Görüş belediyeciliğini Zonguldak ile buluşturduğumuzda farkı vatandaşlarımızı da görecek” dedi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli ise, “Zonguldak’ta bugüne kadar söylenmemiş şeyleri söyleyerek çıktığımız bu yolda seçim büromuzda kalan son 32 günde Zonguldak’ta teşkilat mensuplarımızla sizlerle çok daha farklı ve çok daha etkili projelerle Zonguldak’ı hak ettiği yere hak ettiği yaşama kavuşturup artık Milli Görüş belediyeciliğiyle tanıştıracağız. Zonguldak’ta yapılmamış ve söylenmemiş şeyleri hep birlikte söyledik. Ciddi bir saha çalışması yapıyoruz. Milli Görüş belediyeciliğini vatandaşlara aktarıyoruz. Sağolsun vatandaşlarımız bu değişim inancıyla bizleri bağırlarına bastılar. Zonguldak’ta inanılmaz bir sevgi ve teveccüh ile karşı karşıyayız. Zonguldakların desteğiyle 31 Mart’ta Milli Görüş belediyeciliğini buluşturacağız. Zonguldak’ta söylenmemiş şeyleri söyleyerek Zonguldak’ta bir takım şeyleri başlattık. Zonguldak’ta bizlerin söylediği projeleri ve çalışmaları diğer adaylar da gördükçe diğer siyasi adaylarında uygulamaya başladığını görüyoruz ve bu bizleri mutlu ediyor” dedi.

Konuşmaların ardından Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer, Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli ve Saadet Partisi Çaycuma Belediye Başkan Adayı Engin Zeren dualarla açılış kurdelesini kesti.

Açılışın ardından törene katılanlara lokma dağıtıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER