SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KENT MEYDANI PROJESİNİ ANLATTI

KENT MEYDANI PROJESİNİ ANLATTI
Bu haber 28 Şubat 2024 - 16:50 'de eklendi ve 160 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı ve AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, Kent Meydanı projesini yapılması düşünülen alanda tanıttı.

Basın açıklamasına AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın yanı sıra MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk ile parti teşkilatları katıldı.

Valilik binasının yıkmayı ve boşalan alana Kent Meydanı yapmayı planladıklarını anlatan Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, “2019’da başladığımız geleneği sürdürüyoruz. O zaman da yapmayı planladığımız projelerimizi direkt yerinde sizlerle beraber vatandaşlarımıza duyurmuştuk. 2024-2029 vizyonunun 7 projesini de Cumartesi günü açıklamıştık. Malumunuz ilkini, Zonguldak Kent Meydanı Projesi’ni hemen sahilden Valiliği de arkamıza almak kaydıyla, gene sizlerin vasıtasıyla, teşkilatımızla beraber Cumhur İttifakı olarak paylaşıyoruz. Şehrimizin bir kent meydanı yok. Bunun da sıkıntılarını hep beraber yaşıyoruz. En son Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutladığımız 29 Ekim 2023 tarihinde Madenci Anıtı önünde yaptığımız kutlama programlarında vatandaşlarımızdan da bize yoğun şekilde bununla ilgili sıkıntılar, şikayetler, talepler geldi. Bizler valilik binamızın daha güzel bir yere taşıyarak bir meydan yapmak istiyoruz ki; projemiz zaten buydu. Biliyorsunuz sahili bütünleştirmiştik. İnsanlarımızın, çoluk çocuk hepimizin nefes alabileceği, dinlenebileceği, yarın hem resmi törenlerimizi, hem de diğer özel günlerdeki törenlerimizi rahat rahat yapabileceğimiz, konserlerden tutun da her türlü etkinliğimize cevap verebilecek vatandaşlarımızın istediği bir kent meydanı projesi düşündük, hayal ettik.

Siyasi irade de burada. İnşallah valilik binamızı daha güzel bir yere taşıyarak buradaki alanı da bütün hemşehrilerimizin, şehir dışından gelen misafirlerimizin, gurbetçilerimizin, çocuklarımızın, yaşlılarımızın, engellilerimizin kullanabileceği rahat nefes alabileceği, oturup soluklanabileceği bir kent meydanı projesini açıklamış oluyoruz” dedi. 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan ise “Kent meydanı projemiz şehrimize çok yakışacak. Bugün yine çok heyecanlıyız. Belediye Başkan Adayımız ve Cumhur ittifakı il ve ilçe başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımızla kent meydanı projemizi değerli basın mensuplarımıza tanıttık. 5 yılda çok şeyler başardık. Zonguldak’ımız yeni bir kent görünümüne kavuştu. Yeni dönemde yeni projelerimizle yepyeni yeni bir Zonguldak’ı hep birlikte inşa etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER