SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TISKAOĞLU, BELEDİYE BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ

TISKAOĞLU, BELEDİYE BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ
Bu haber 28 Şubat 2024 - 22:05 'de eklendi ve 189 views kez görüntülendi.

Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ile Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir’i ziyaret etti.

ALTUN’U ZİYARET ETTİ

Kilimli Belediye başkanı Kamil Altun’u ziyaret eden Tıskaoğlu, ziyaretle ilgili olarak “Doğup büyüdüğüm ve gençliğimin en güzel yıllarının geçmiş olduğu Kilimli ilçemizin AK Parti Belediye Başkan Adayı Sayın Kamil Altun’u makamında ziyaret ettik.

Her zamanki samimiyetiyle bizleri karşılayan değerli belediye başkanımız ile karşılıklı fikir alışverişi ve istişarelerde bulunduk.

Değerli vakitlerini bizlere ayırarak, gönülden ev sahipliği yapan Sayın Kamil Altun’a canı yürekten teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

ÖZDEMİR’İ ZİYARET

Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir’i ziyaret eden Tıskaoğlu, “ZONSİAD Yönetim Kurulu Üyemiz, Bakacakkadı Belediye Başkan Adayı Kıymetli Dostum Sezgin Özdemir’i ziyaret ettik.

Millete ve memlekete hizmet yolunda Allah yar ve yardımcısı olsun. Hoş sohbetleri sıcak misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER