SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TISKAOĞLU LİGHT BUILDING MESSE FUARINDA

TISKAOĞLU LİGHT BUILDING MESSE FUARINDA
Bu haber 03 Mart 2024 - 20:05 'de eklendi ve 92 views kez görüntülendi.

Elcab kablo yönetim kurulu Başkanı ve ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu Almanya Frankfurt şehrinde düzenlenen Light+ Building Messe Fuarı’na ekibi ile katıldı.

Tıskaoğlu, Elcab Kablo olarak katılım gösterdiğimiz, 03-08 Mart 2024 tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt şehrinde düzenlenen Light+ Building Messe Fuarı’nda 1. günümüzdeyiz. Light + Building fuarı, sürdürülebilirlik, enerji verimliliği ve akıllı yaşamı kucaklayan bir gelecek için zemin hazırlamaktadır. Light & Building Frankfurt 2024 fuarı, Ülke ihracatına katkı sağlayarak yeni müşteri portföyünü kablo sektöründe ön saflarında yer almak, iyileştirme ve geliştirme noktasında firmamımıza katkı sağlayacaktır. Sektörümüzün en önemli etkinliği, vitrinimiz, fuarımızın tüm katılımcılarımız ve ziyaretçilerimiz için bol kazançlı, bereketli geçmesini temenni ediyor, başarılı işlere imza atacağımız güzel bir fuar diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER