SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“ZONGULDAK İÇİN BİRLİK-BERABERLİKLE ÇALIŞACAĞIZ”

“ZONGULDAK İÇİN BİRLİK-BERABERLİKLE ÇALIŞACAĞIZ”
Bu haber 09 Nisan 2024 - 19:27 'de eklendi ve 144 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Meclisi, 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, gündemde yer alan maddelerin görüşülmesi ile başladı.

Nisan ayı Belediye Meclis Toplantısının ilk oturumunda gündem maddelerine geçilmeden önce açılış konuşmasını yapan Başkan Tahsin Erdem, Zonguldak için birlik beraberlik içerisinde büyük bir özveri ile çalışacaklarını vurgulayarak 2024-2029 döneminin ilk meclis toplantısında alınan kararların Zonguldak için hayırlı olmasını temenni ederek, tüm meclis üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi.

Meclis Toplantısında 1. ve 2. Meclis Başkan Vekillikleri, Katip Üyeleri, Encümen Üyeleri, Komisyonlara üye seçimi, Metropolitan Belediyeler Birliği Birlik Meclisine üye seçimi, Zonçep Birlik Meclisine üye seçimi, Zonguldak Turizm Altyapı Hizmet Birliğine üye seçimi, Enerji Kentleri Birliği üye seçimi olmak üzere seçimler yapıldı.

Bir sonraki meclis toplantısı 02 Mayıs 2024 Perşembe
günü saat 14.00’te yapılması üzerine kararlaştırıldı.

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem “Yeni dönemimizin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdik. Alınan kararların Zonguldak’ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Tüm partilerimizin meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Söz verdiğimiz gibi; Artık Zonguldak’ımızın yüzü gülecek” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER