SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

YENİ SPOR TESİSLERİ İÇİN EK ÖDENEK

YENİ SPOR TESİSLERİ İÇİN EK ÖDENEK
Bu haber 17 Nisan 2024 - 13:41 'de eklendi ve 135 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Merkez, Kilimli ve Devrek İlçelerinde yapılacak olan Spor Salonu ve Yüzme Havuzu projeleri için ek ödenek protokollerinin imzalandığını açıkladı.

Çağlayan, “Gençlik ve Spor Bakanlığının 2024 yılı yatırım programında yer alan, Merkez, Kilimli ve Devrek ilçelerinde yapılacak olan Spor Salonu ve Yüzme Havuzu ek ödenek protokolleri Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile imzalanmış olup, bu yatırımların ilimize kazandırılmasında başta Bakanımız sayın Osman Aşkın Bak olmak üzere Milletvekillerimiz ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.