SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ERDEM’İN KUTLAMA MESAJI

ERDEM’İN KUTLAMA MESAJI
Bu haber 22 Nisan 2024 - 14:02 'de eklendi ve 131 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. Yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk Milleti’ne ve dünya çocuklarına armağan ettiği bu anlamlı günün aynı zamanda Türk Milleti’nin bağımsızlık ve egemenlik mücadelesinin en önemli simgelerinden biri olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı Erdem’in mesajı şöyle; “Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği ve en kıymetli varlıkları olan çocuklarımızın bayramını kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlamanın yanı sıra, bu özel günün önemini ve anlamını hep birlikte yeniden hatırlıyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve böylelikle ulusal egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunun tüm dünyaya duyurulduğu, Türk halkının egemenliğini ilan ettiği tarihtir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız, sadece bir bayram değil, aynı zamanda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza duyduğumuz saygının ve sevginin bir ifadesidir.

Cumhuriyet’imizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği bu bayramı kutlarken, onun ileri görüşlülüğünü ve çocuklarımıza verdiği değeri bir kez daha anımsıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu özel gün, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesinin bir yansımasıdır. Çocuklarımızın geleceğe umutla bakabilmesi, özgürce düşünebilmesi ve en önemlisi de mutlu olabilmesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Çünkü çocuklarımız, yarının büyükleri ve liderleri olacaklar. Onlara bugün verdiğimiz sevgi, eğitim ve özen, yarının daha güçlü bir Türkiye’sinin temellerini atmalarının yolunu açacaktır.

Bu özel günde, çocuklarımızın neşesine ve umutlarına ortak olmak, onların dünyayı daha iyi bir yer haline getirme hayallerini desteklemek bizim en önemli görevimizdir. Onların gülen yüzleri, bizlere geleceğe dair umut vermektedir.

Bu vesileyle, tüm çocuklarımız başta olmak üzere, ülkemizin dört bir yanındaki tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, onların her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum.

Neşeli ve umut dolu bir gelecekleri olması dileğiyle her birine sevgilerimi gönderiyorum”.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER