SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

İŞİMİZ TAM ANLAMIYLA MUCİZEYE KALDI!

İŞİMİZ TAM ANLAMIYLA MUCİZEYE KALDI!
Bu haber 22 Nisan 2024 - 11:09 'de eklendi ve 171 views kez görüntülendi.

Zonguldak Kömürspor, hayati karşılaşmada Serik Belediyespor’a 1-0 yenilerek ligde kalma umutlarını tam anlamıyla mucizeye bıraktı.

Beraberlikte dahi umudunu son haftaya taşıyacak olan Zonguldak Kömürspor, bu yenilgiyle büyük yara aldı ve 32 puanda kaldı.

Serik Belediyespor, Zonguldak Kömürspor galibiyetiyle puanını 40’a yükseltti ve ligde kalmayı garantiledi. Zonguldak Kömürspor’un ise 38 puandaki en yakın rakibi Nazilli Belediyespor oldu. Nazilli Belediyespor’un ligde tek maçı kaldı. Zonguldak Kömürspor, ligden düşmesi kesinleşen Kırşehirspor ile evinde, ligde herhangi bir iddiası kalmayan Kırklarelispor ile ise deplasmanda karşılaşacak.

Bu hafta, play-off için sadece 1 puana ihtiyacı olan Ankaraspor ile karşılaşacak olan Nazilli Belediyespor’un bu karşılaşmadan alacağı 1 puan bile ligde kalmasını garantilemesini sağlayacak.

Nazilli Belediyespor’un Ankaraspor’a yenilmesi durumunda ise kalan son iki haftada Zonguldak Kömürspor’un ligde kalabilmek için her iki karşılaşmayı da kazanması gerekecek.

2. LİG BEYAZ GRUP PUAN DURUMU

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.