SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TISKAOĞLU RÖPORTAJ VERDİ

TISKAOĞLU RÖPORTAJ VERDİ
Bu haber 22 Nisan 2024 - 23:34 'de eklendi ve 146 views kez görüntülendi.

BAŞKAN TISKAOĞLU’NDAN ULUSAL KANAL GÜNEY AFRİKA ANADOLU AJANSINA RÖPORTAJ

Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı, ZONSİAD Başkanı, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), Güney Afrika İş Konseyi Başkan Yardımcısı Nejdet TISKAOĞLU Güney Afrika Anadolu Ajansı haber kanalına röportaj verdi.

TISKAOĞLU yaptığı açıklamada; “Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), Güney Afrika İş Konseyi tarafından 1 hafta boyunca Güney Afrika Cumhuriyeti’ne ticari ve ekonomi ilişkiler, Ticaret Sanayi ve Rekabet kapsamında networking toplantılarına, birebiri görüşme ve konferanslara istinaden ve Güney Afrika Durban şehrinde yerleşik faaliyet gösteren Elcab Kablo firmamızın
ticari ve ekonomik ilişkilerinide göz önünde bulundurularak edindiğim bilgiler doğrultusunda Güney Afrika AA’ Anadolu Ajansı haber kanalına vermiş olduğum röportajdan kareler” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER