SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ULUPINAR, BAŞKANLIĞI DEVRETTİ!

ULUPINAR, BAŞKANLIĞI DEVRETTİ!
Bu haber 22 Nisan 2024 - 18:39 'de eklendi ve 160 views kez görüntülendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Belediye Başkanımız Özcan Ulupınar’ın yerine başkanlık koltuğuna Ahmet Taner Kışlalı Ortaokulu 5.Sınıf Öğrencisi Elif Eylül Adıbelli oturdu.
Çocuk başkanımız Elif Eylül Adıbelli, Okul Müdürü Emin Yaşar ve Müdür Yardımcısı Mehmet Adıbelli ile birlikte Belediye Başkanımız Özcan Ulupınar’ı ziyaret etti.
Daire müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyarette minik Başkanımız Elif Eylül Adıbelli ilçede yapılması gereken çalışmalar hakkında talimatlar verdi.
Çocuk Başkanımızın istek ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanımız Özcan Ulupınar, geleceği gençlerin inşaa edeceğini belirterek, gençlerin iyi yetişmesiyle birlikte ülkemizin refah seviyesinin onlar sayesinde yükseleceğini dile getirdi.
Başkanımız Ulupınar, çocuklarımız ve gençlerimiz için elimizden geleni yaptığımızı ve yapmaya da devam edeceğimizi ifade ederek, Çocuk Başkanımız Elif Eylül Adıbelli’ye plaket ve hediye takdim etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER