SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
Bu haber 23 Nisan 2024 - 12:54 'de eklendi ve 133 views kez görüntülendi.

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Atatürk Anıtı’ndaki çelenk koyma töreninin ardından Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Vali Osman Hacıbektaşoğlu ve Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in öğrenci grupları ve kutlama programına katılan halkın selamlaması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in mesajı okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Öğrencilerin şiirlerini okumasının ardından halk oyunları ve öğrenci grup gösterileri yer aldı.
Törene, Vali Osman Hacıbektaşoğlu ve Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin, AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdür Vekili Yener Yaşar, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, oda başkanları, kamu kurumlarının yöneticileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER