SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BOMBA PATLAYACAK!!!

BOMBA PATLAYACAK!!!
Bu haber 16 Mayıs 2024 - 17:14 'de eklendi ve 452 views kez görüntülendi.

10 yıldır sürekli proje değişimi, yenilenen ihaleler yüzünden yapımı yılan hikayesine dönen Lavuar Alanı Projesi, bu kez Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in açıkladığı tasarruf tedbirlerine kurban gidiyor.

Yüzde 40’ı tamamlanan ve inşaatı hızla süren proje yapımının tasarruf tedbirleri kapsamında tamamen durdurulacağı belirtiliyor.

Proje inşaatının durdurulması halinde 3 yıl Lavuar Alanı’na çivi bile çakılmayacak.

Zonguldak’ta süren birçok projenin de tasarruf tedbirleri kapsamında durdurulacağı bildirildi.

MİLLETVEKİLLERİ KULAKLARININ ÜZERİNE YATIYOR

Siyasi iktidar partisi AK Parti’nin Zonguldak Milletvekilleri olan Muammer Avcı, Saffet Bozkurt ve Ahmet Çolakoğlu’nun ise seçildikleri il olan Zonguldak’a duyarsızlıkları sürüyor.

Genel politikalar nedeniyle yapılan doktor atamalarını bile kendi başarıları gibi müjde olarak veren Milletvekilleri Zonguldak Kömürspor’un uğradığı haksızlık karşısında bile sesleri çıkmamıştı.

Kent içinde bürokrat atamaları, siyasi seçimlerde aday belirleme çalışmaları dışında dişe dokunur faaliyetleri bulunmayan milletvekillerinin Lavuar Alanı Projesi’nin durdurulmaması için bir girişimde bulunup bulunmayacakları da bilinmiyor.

Siyasi iktidar temsilcilerinin ve milletvekillerinin “Son dönemde yapılan en bomba proje” olarak yansıttıkları Lavuar Alanı Projesi’nin durdurulması halinde sorumlu olacakları belirtilerek “Bomba ellerinde patlayacak” yorumlarına neden oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER