SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DEVREK BELEDİYESİ, SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İÇİN ADIMLARINI ATIYOR

DEVREK BELEDİYESİ, SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İÇİN ADIMLARINI ATIYOR
Bu haber 16 Mayıs 2024 - 9:43 'de eklendi ve 235 views kez görüntülendi.

Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Türkiye Elektromekanik Sanayi A.Ş. (TEMSAN) Genel Müdürü Fatih Öztürk’ü ziyaret etti.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, AK Parti Devrek İlçe Başkanı İsmail Cinbir, Devrek Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Kazkondu’nun da yer aldığı ziyarette görüş alıverişinde bulunuldu.

Devrek Belediyesi, sürdürülebilirlik ve yenilenebilir enerji konularında önemli adımlar atmaya devam ediyor. Son olarak, Enerji Bakanlığı’na bağlı Temsan Genel Müdürlüğü’nü ziyaret ederek ilçenin içmesuyu iletim hattı üzerinde planlanan mikro hidroelektrik santral (HES) projesini değerlendirdi.

Ziyaret kapsamında yapılan değerlendirmelerin ardından saha çalışmalarına başlanacak ve proje aşamasına geçilecek. Projenin hayata geçirilmesiyle birlikte, belediyenin elektrik ihtiyacının büyük bir kısmı buradan karşılanacak, böylece çevre dostu bir enerji üretimi sağlanmış olacak.

Bu adım, Devrek Belediyesi’nin çevre dostu ve sürdürülebilir bir gelecek için attığı önemli adımlardan sadece biri. İlerleyen dönemlerde yapılacak projelerle birlikte, ilçenin enerji ihtiyacının karşılanmasında doğa dostu çözümler ön plana çıkacak ve bölgenin kalkınmasına katkı sağlanacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER