SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ERDEM, CHP GENEL MERKEZİ’NDE

ERDEM, CHP GENEL MERKEZİ’NDE
Bu haber 17 Mayıs 2024 - 13:52 'de eklendi ve 239 views kez görüntülendi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in başkanlığında, Dirençli Kentler ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve Aralarında Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem ile Bartın Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya’nın da bulunduğu 21 İl Belediye Başkanı CHP Genel Merkezi düzenlenen CHP’li İl Belediye Başkanları Toplantısında bir araya geldi.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantının açılış bölümünde konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart Yerel seçimlerinde seçmenin CHP’yi 47 yıl sonra birinci parti yaptığını belirterek,  “31 Mart seçimleri, Türkiye’de siyasetin millet eliyle yeniden bir dengeye kavuşturulduğu bir seçimdi” dedi.

CHPli Belediye Başkanlarına seslenen Özel, “Biz bembeyaz bir sayfayız; dolma kalemle bir nokta koysanız herkesin haberi oluyor, herkes onu konuşuyor. Sizin çalışmalarınız CHP’yi iktidara taşıyacak” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER