SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

NEYİ İSTİŞARE ETTİLER!

NEYİ İSTİŞARE ETTİLER!
Bu haber 18 Mayıs 2024 - 8:54 'de eklendi ve 310 views kez görüntülendi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan başkanlığında AK Parti Zonguldak Milletvekilleti Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu ve Saffet Bozkurt, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları Zonguldak Öğretmenevi’nde düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldiler.

Milletvekilleri ilk günkü heyecanla çalışmalarını sürdürdüklerini ve toplantının verimli geçtiğini söyleseler de toplantıda hangi konuların istişare edildiğine ilişkin bir bilgi paylaşmadılar.

Ülke futbol gündemine oturan Zonguldak Kömürspor’un uğradığı haksızlık, büyük reklamlarla yapımına başlanan ancak tasarruf tedbirleri kapsamında durdurulacağı belirtilen Lavuar Projesi alanı hakkında da istişarede bulunulup bulunulmadığı da bilinmiyor.

AK Partili siyasetçiler bu konularla ilgili olarak bugüne kadar hiçbir görüş paylaşmadılar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER