SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK’I TEMSİL EDECEKLER

ZONGULDAK’I TEMSİL EDECEKLER
Bu haber 21 Mayıs 2024 - 19:39 'de eklendi ve 178 views kez görüntülendi.

Türkiye Belediyeler Birliği’nde (TBB) ilimizi temsil edecek meclis üye seçimi Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Nikah Salonu’nda yapılan seçime; ilçe ve belde belediye başkanları ile meclis üyeleri katıldı. Başkan Tahsin Erdem’in açılış konuşmasının ardından meclis üyesi seçimlerine geçildi.

Seçimde, AK Partili, CHP’li ve MHP’li Belediye Başkanları ile İYİ Partili ve DSP’li Belediye Meclis Üyeleri de oy kullandı.316 kişinin oy kullandığı seçimde; AK Parti: 136 CHP: 180 oy aldı.

Zonguldak’tan Türkiye Belediyeler Birliği’ne 2 doğal üye, 4 Belediye Başkanı ve 1 Belediye Meclis Üyesi olmak üzere 7 kişi girdi.

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin ERDEM ve Ereğli Belediye Başkanı Halil POSBIYIK doğal üye, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat ÖZTÜRK, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent KANTARCI, Kozlu Belediye Başkanı Altuğ DÖKMECİ, Alaplı Belediye Başkanı Nuri TEKİN ve Belediye Meclis Üyesi olarak Atınç KAYINOVA seçilerek Türkiye Belediyeler Birliği’ nde Zonguldak’ı temsil edecekler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER