SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

DOSTLUK ŞAMPİYON OLDU!

DOSTLUK ŞAMPİYON OLDU!
Bu haber 23 Mayıs 2024 - 14:00 'de eklendi ve 208 views kez görüntülendi.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında Zonguldak Gençlik ve Spor il Müdürlüğü tarafından protokol futbol müsabakası düzenlendi.

Kırmızı ve Lacivert takımlar olarak karşı karşıya gelen protokol maçında centilmenlik yarışı vardı.

Kırmızı Takım; Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner, ZBEÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hakan Bakkal, İl Jandarma Komutanı Cezmi Yalınkılıç, Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, ZTSO Başkanı Metin Demir, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Cemal Kar, AFAD İl Müdürü Ahmet Hüngör’den oluşurken Lacivert Takımın kadrosu ile şöyleydi; Amelebirliği Başkanı Veli Köktürk, Gençlik Spor il Müdürü Hakan Yüksel, Sahil Güvenlik Komutanı Hayrettin Selimoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Türkmen Köse, İş insanı Harun Demir, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, ZBEÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hakan Kurtoğlu, Cumhuriyet Savcısı Necati Kuru ve Hakim Emir İnci.

GÖLLÜ KARŞILAŞMANIN GALİBİ DOSTLUK OLDU

Zonguldak Kemal Köksal Stadyumu’nda oynanan ve Hakem Mustafa Dalman’ın yönettiği karşılaşma golü geçerken dostluk şampiyon oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.