SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

GÖNÜLLERDE TAHT KURAN EMNİYET MÜDÜRÜ FAHRİ AKTAŞ…

GÖNÜLLERDE TAHT KURAN EMNİYET MÜDÜRÜ FAHRİ AKTAŞ…
Bu haber 23 Mayıs 2024 - 14:27 'de eklendi ve 288 views kez görüntülendi.

Sabah Gazetesi, Mehmet Ali Erbaş imzasıyla, Manisa Meydan Gazetesi’nde yayınlanan özel haberi sayfalarına taşıyarak  “Akpınar’dan Alaybey’e 57 adımda Manisa” başlığıyla Manisa Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ı anlattı.

“Manisa Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, göreve başladığı günden bu yana mahalle mahalle dolaşarak vatandaşların güvenlik taleplerini dinliyor ve çözüm odaklı adımlar atıyor. Her ziyarette birlikte çözümü dile getiren ve talepleri değerlendiren Aktaş, güvenliğe dair eksik kalabilecek durumların çözümüne de katkı sağlıyor. Aktaş, mahalle ziyaretleri kapsamında, vatandaşların güvenlik ihtiyaçlarına yönelik taleplerini dinleyip anında çözümler üretirken, emniyet teşkilatıyla birlikte yürüttüğü çalışmalar sayesinde vatandaşların takdirini kazanıyor. Emniyet ile vatandaş arasındaki ilişki ve güveni artıran bu ziyaretler, güvenliğin sağlanmasında önemli rol oynuyor” denilen yazıdaEsnaf ve vatandaşlar her ziyarette duydukları memnuniyeti dile getirdikleri, Aktaş’ın gönüllerde taht kurduğu ifadelerine de yer verildi.

ZONGULDAK’TA DA GÖNÜLLERDE TAHT KURMUŞTU

2023 yılında Manisa İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Fahri Aktaş, 2021-2022-2023 yıllarında Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü yapmış ve Zonguldak halkının da gönlünde taht kurmuştu. Zonguldak’ta sevilen ve saygı duyulan isimlerden biri olan Manisa Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Zonguldak spor takımlarının Manisa ve yakın illerdeki karşılaşmalarında da takımları yalnız bırakmıyor.

Fotoğraflar Sabah ve Manisa Meydan Gazetelerinden alınmıştır.

Sabah Gazetesi’nde yayınlanan haberi okumak için tıklayınız;

https://www.sabah.com.tr/manisa/2024/05/22/alaybeyden-akpinara-57-adimda-manisa

Manisa Meydan Gazetesi’nde yayınlanan haberi okumak için tıklayınız;

https://www.manisameydangazetesi.com.tr/alaybeyden-akpinara-57-adimda-manisa

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER