SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“MAZERET ÜRETMEYİN”

“MAZERET ÜRETMEYİN”
Bu haber 27 Mayıs 2024 - 9:58 'de eklendi ve 234 views kez görüntülendi.

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanlığı Parti binasında Mayıs ayı il divan toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya Zonguldak İl Sorumlusu, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Recep Sarıdoğan, il müfettişi Şahin Kalça, il başkan yardımcıları, ilçe başkanları, kadın kolları yöneticileri, ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“ADALETTEN, LİYAKATTAN TAVİZ VERMEYİN”

Saadet Partisi İl Divan Toplantısında yeni seçilen belediye başkanlarına seslenen İl Başkanı Burak Erol, “Seçimlerinden üzerinden yaklaşık 60 günlük bir zaman dilimi geçti, seçimi kazanan ve milletimizin emanet oylarına mazhar olan hiçbir belediye başkanı veya yönetiminden 100 günlük eylem planı, 1 yıllık hamle programı diye bir çalışma bir açıklama duymadık. İlimizin tüm belediye başkanlarına sesleniyorum vakit nakittir. Günler çabuk geçer, ivedi borçlu devir aldığınız belediyeleri denk bütçe kuracak bir mali yapıya kavuşturunuz. Yönettiğiniz belediyede adaletten, liyakattan taviz vermeyiniz. Belediyenin bir kuruşunda 85 milyon insanımızın hakkı bulunduğunu unutmayınız. Trafik çilesini bitirmek için projeler üretiniz. Mazeretler üretmeyiniz. Çocuklarımız için parklar, bahçeler ve yeşil alanlar oluşturunuz. Oturduğunuz koltukların milletin olduğunu ve geçici bir zaman dilimi kullanacağını unutmayınız. Makam hevesiyle halkımıza tepeden bakmayınız. Zonguldak ilimizin tüm belediyelerini 8 ilçe ve 17 beldeyi yakinen takip edeceğiz ve hayırlarınıza motor şerrinize fren olacağız. Yandaşlarınıza belediyenin imkanlarını peşkeş çekmeyiniz. Belediye binasının ışıklarını saat 17’de söndürmeyiniz, siz uzun mesailer harcamazsanız hizmet üretemezsiniz” dedi.

“SÖZDE TASARRUF TEDBİRLERİ”

Hükümet tarafından açıklanan kamuda tasarruf tedbirlerine de değinen İl Başkanı Erol, “Sözde tasarruf tedbirleriyle insanımızın gözünde kaybettiği itibarını yeniden kazanmaya amaçlayan iktidarın asıl yapması gereken Türkiye’nin yarınlarını kazanacak gerçekçi ekonomik tedbirleri hayata geçirmek olmalıdır. Milletimizi yoksullaştırmak demek aslında ülkemizi güçsüzleştirmek demektir. Ne milletimiz ne de ülkemiz, böyle bir uygulamayı asla ve asla hak etmemektedir. Biz Saadet Partisi grubu olarak yürüteceğimiz siyasetle, mecliste vereceğimiz mücadeleyle insanımıza yapılan tüm haksızlıkların önüne geçmeye çalışacağız. İktidarın milletimize karşı yeni hatalar yapmasına mani olmaya çalışacağız. Bunun için de en büyük gayretleri ortaya koyacak ve de tekliflerimizi sunacağız. İktidarın bizi takip etmesini uyarılarımızı özellikle dikkate almasını istiyoruz. Fakat tasarruf tedbirleri konusunda olduğu gibi 6 yıl sonra değil uyarılarımızı eş zamanlı olarak dikkate almasının faydalı olacağına inanıyoruz. Bu sadece bizim açımızdan değil milletimiz açısından da bu gerekli iktidarın bizatihi kendi geleceği açısından da bu önemlidir. Bu uyarılar doğrultusunda iktidarı kapsamlı adımlar atmaya davet ediyoruz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER