SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ’DE TEMAYÜL VAR!

AK PARTİ’DE TEMAYÜL VAR!
Bu haber 03 Haziran 2024 - 12:22 'de eklendi ve 268 views kez görüntülendi.

31 Mart seçimlerinde başarısız olan İl ve İlçe Yönetimlerinin değişmesi gündemde.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha önce seçim sonuçlarının değerlendireceklerini belirterek kadrolarda değişim sinyalini vermişti.

31 Mart Yerel Seçim sonuçlarını masaya yatıran AK Parti Genel Merkezi, iller bazında temayül yoklamaları yaparak teşkilatlarda ne gibi değişiklikler yapılması gerektiğini belirlemeye çalışıyor.

Bu kapsamda Bölge Koordinatörü de olan AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu gözetiminde Zonguldak’ta da temayül yoklaması yapılıyor.

31 Mart Zonguldak seçimlerinde alınan sonuçların değerlendirildiği ve teşkilatlarda ne gibi değişimlere ihtiyaç duyulduğu, hangi isimlerle yola devam edileceği gibi konular temayül yoklamasının ardından Genel Merkezce değerlendirilecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER