SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

TFF, ŞAİBEYE GEÇİT VERDİ

TFF, ŞAİBEYE GEÇİT VERDİ
Bu haber 04 Haziran 2024 - 7:04 'de eklendi ve 210 views kez görüntülendi.

TFF, şaibeye geçit verdi ve Türkiye’de futbolun kirliliğini tescil etti.

Ankaraspor-Nazilli Belediyespor karşılaşmasında alenen yaşanan şaibeyi görmezden gelen TFF, ligleri tescil etti.

Böylece Zonguldak Kömürspor ligden düşürülmüş oldu.

TFF’nin açıklaması şöyle;

“TFF 2. Lig müsabakaları sonucunda, Beyaz Grup’ta puan cetvelinde son 4 sırada yer alan Zonguldak Kömürspor A.Ş., Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Bursaspor ve Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. takımları ile Kırmızı Grup’ta puan cetvelinde son 4 sırada yer alan Etimesgut Belediyespor, Düzce Cam Düzcespor, Denizlispor ve Uşak Spor A.Ş. takımlarının TFF 3.Lig’e düşürülmelerine, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun 03.06.2024 tarih ve 46 sayılı toplantısında karar verilmiştir.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.