SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

“TFF’NİN KENDİSİ ŞAİBELİ”

“TFF’NİN KENDİSİ ŞAİBELİ”
Bu haber 04 Haziran 2024 - 12:33 'de eklendi ve 223 views kez görüntülendi.

TFF’nin şaibeli Ankaraspor-Nazilli Belediyespor karşılaşmasıyla ilgili bir karar bile almadan ligi tescillemesine ve Zonguldak Kömürsor’u küme düşürmesine tepkiler sürüyor.

Zonguldak Kömürspor’un ligden düşmesine, Nazilli Belediyespor’un ise ligde kalmasıyla sonuçlanan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçının şaibeli olduğunu ortaya koyan ve TFF’nin inceleme başlatmasını sağlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, “Bu şaibeyi görüp gereğini yapmıyorsa, şaibe kendisinde demektir” dedi.

Yavuzyılmaz şu paylaşımda bulundu;

“Ankaraspor-Nazillispor’un şaibeli maçı sonucunda Zonguldak Kömürspor’un küme düşürüldüğü TFF 2.Lig sonuçları maalesef bu gece tescillendi.

Profesyonel bir futbol maçında, iki takımın sahadaki 22 futbolcusunun tümü, 90 dakika boyunca birbirinin kalesine tek bir şut bile çekemiyorsa, bu maçta bir şaibe var demektir.

Eğer @TFF_Org bu şaibeyi görüp gereğini yapmıyorsa, şaibe kendisinde demektir.

Tescil bu ayıbı kapatamayacak. Mücadelemiz bitmedi, bitmeyecek!”.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.