SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

İMAMOĞLU BAŞKAN, ERDEM ENCÜMEN ÜYESİ SEÇİLDİ

İMAMOĞLU BAŞKAN, ERDEM ENCÜMEN ÜYESİ SEÇİLDİ
Bu haber 06 Haziran 2024 - 9:51 'de eklendi ve 212 views kez görüntülendi.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) seçimleri tamamlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TBB Başkanlığına, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem ise TBB Encümen Üyeliğine seçildi.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) yönetimini belirlemek üzere toplanan TBB Meclisi’nin gerçekleştirdiği seçimlerde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığına, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise Başkanvekilliğine seçildi.

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem ise  14 kişiden oluşan TBB Encümeni üyeliğine oy çokluğuyla seçildi.

Seçimlerin ardından bir açıklama yapan Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, “Sayın Ekrem İmamoğlu, Sayın Zeydan Karalar ve diğer üyelerimizle birlikte şahsıma verilen bu önemli görevler için kıymetli birlik üyelerimize teşekkür ediyor, yeni görevlerimizde hep birlikte başarılı çalışmalar gerçekleştirmeyi diliyoruz” dedi.

DURAL KUTLADI

CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’i TBB Encümen Üyeliğine seçilmesinden dolayı kutladı.

Dural, “Karadeniz bölgesi ve Zonguldak’ımız için çok önemli bir göreve seçilen, bu gururu bizlere yaşatan Belediye Başkanımız Sayın Tahsin Erdem’i tüm örgütüm adına tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Dural, “Türkiye Belediyeler Birliği seçimlerinde Zonguldak Belediye Başkanımız Sayın Tahsin Erdem Türkiye Belediyeler Birliği Encümen Üyesi seçilmiştir. Karadeniz bölgesi ve Zonguldak’ımız için çok önemli bir göreve seçilen, bu gururu bizlere yaşatan Belediye Başkanımız Sayın Tahsin Erdem’i tüm örgütüm adına tebrik ediyorum. Çalışkan Örgütümüzün özverili, fedekarca çalışmalarıyla kazanılan bu başarıya değerli katkılarıyla destek veren başta Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’e, Genel Başkan Yardımcımız Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Deniz Yavuzyılmaz’a, Zonguldak Milletvekilimiz Eylem Ertuğ Ertuğrul’a ve Belediye Başkanlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER