SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“BELEŞ OTOPARK” DÖNEMİ BİTİYOR!

“BELEŞ OTOPARK” DÖNEMİ BİTİYOR!
Bu haber 07 Haziran 2024 - 16:22 'de eklendi ve 223 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Meclisi’nin Belediye Başkanı Tahsin Erdem Başkanlığında gerçekleştirilen Haziran ayı 2’nci birleşiminde yeni otopark alanları belirlendi, belediyeye ait katlı otopark ücretleri yeniden belirlendi.

CADDE KENARLARI ÜCRETLİ OTOPARK OLACAK!
Trafik yoğunluğunun bulunduğu bölgelerde düzensiz araç parklarının önlenmesi gerekçesiyle Kapuz Caddesi Yeni Hastane acil servis önü, Cumhuriyet Caddesi, Soğuksu İhlas Mağazası önünden Yeni Doğan Pastanesi önüne kadar olan yol kenarları, Belediye Bulvarı Zonguldak Belediyesi önünden Soğuksu’ya geçiş yolunun sağ ve sol kenarı, A 101 önünden İhlas Mağazasına kadar, Devlet Hastanesi Site ek bina Muzaffer Badalıoğlu Park üstü, Gazipaşa Caddesi Zonguldak Valiliği önü, Zabıta Karakolundan Nazar Büfe önüne kadar olan yolun sağ ve sol tarafının açık otopark olarak faaliyete geçmesi yönündeki  trafik komisyonu ve plan ve bütçe Komisyonu raporları oy çokluğu ile kabul edilirken, yeni ücret tarifesinin belirlenmesi kararı da alındı. 

Belediye Meclisi, mevcut açık ve kapalı otopark ücretlerini de güncelledi.

Yeni tarifeye göre otoparklarda aylık abonman ücreti 750 TL olarak belirlenirken 0-2 saat arası park ücreti 20 TL, 1-3 saat arası park ücreti 40 TL, 3-5 saat arası park ücreti 60 TL ve günlük park ücreti 100 TL olarak belirlendi. 
Mevcut açık ve kapalı otoparkların Belediyeye önemli gelir sağladığı belirtilirken, cadde kenarlarının da ücretli otopark haline getirilmesiyle önemli bir gelir kalemi daha sağlandığı ifade edildi.

Zonguldak Belediye Meclisi Toplantısı youtube üzerinden canlı yayınlandı;

İzlemek için tıklayınız:

https://www.youtube.com/live/zXN-DUPBvAs

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER