SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

VALİ, TARİHİ VARAGELİ İNCELEDİ

VALİ, TARİHİ VARAGELİ İNCELEDİ
Bu haber 10 Haziran 2024 - 21:03 'de eklendi ve 166 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu; Kdz. Ereğli’ye bağlı Kandilli Beldesi’nde bulunan, 1848 yıllarında kömürün ilk üretildiği yerlerden Aşağı Kandilli Tarihi Endüstri Kompleksi ile Osmanlı döneminde yapılan ve deniz kenarına inmekte kullanılan varagel alanının turizme kazandırılması amacıyla başlatılan çalışmalar hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz ile İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’den bilgi aldı.

İnceleme gezisine Kaymakam Mehmet Yapıcı, TTK Genel Müdürü Muharrem Kiraz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Taner Dursun, Kandilli Belediye Başkanı Osman Çakmakoğlu, Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, Kdz. Ereğli Orman İşletme Müdürü Ayhan Yalçın ile ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER