SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BİLİM HER YERDE!

BİLİM HER YERDE!
Bu haber 11 Haziran 2024 - 10:05 'de eklendi ve 173 views kez görüntülendi.

Bilimsel düşünceyi ve merakı teşvik etmek, genç zihinlerin yaratıcılığını ve inovasyon yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla Zonguldak İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından “Bilim Her Yerde Şenliği” düzenlendi.

Şenliğin açılışı; Vali Osman Hacıbektaşoğlu ile eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, İl Millî Eğitim Müdürü Osman Bozkan, il protokolü, Zonguldak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kürşat Coşkun ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bu etkinlikte, 2023-2024 eğitim öğretim yılı içerisinde “Liselerde Bilim Uygulamaları, Harezmî Eğitim Modeli, TÜBİTAK ve TEKNOFEST” kapsamında öğrencilerin öğretmenleri rehberliğinde hazırladıkları bilimsel projeler ve uygulamalar sergilendi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER