SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“TAHSİN BAŞKAN’A NASİP OLACAK”

“TAHSİN BAŞKAN’A NASİP OLACAK”
Bu haber 11 Haziran 2024 - 10:13 'de eklendi ve 428 views kez görüntülendi.

Zonguldak Oto Galericileri Derneği Başkanı Mustafa Özcan, yıllardır çözmeye çalıştıkları Oto Galericiler Sitesi için yer sorununun Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem ile çözüleceğinden umutlu olduklarını söyledi.


Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’e gerçekleştirdiği “hayırlı olsun” ziyareti sırasında oto galericilerinin yer sorununun gündeme geldiğini ve bu sorunun çözümü konusunda başkanın duyarlı davrandığını söyleyen Özcan, yer bulunması konusunda umutlu olduklarını belirtti.


“Zonguldak Oto Galericileri Sitesi’nin yapım işi yeni seçilen Belediye Başkanımız ile yapılan görüşmeden sonra bir adım daha ileri safhaya geçti. Bu sorun 2002 yılından beri var.

Türkiye’nin her ilinde yapılan oto galericiler sitesi Zonguldak’ta henüz hayata geçirilemedi. Geçen 4 yıl içerisinde çok büyük sözler ve vaatlerle bizi uyutan, geçmiş belediye başkanımız sağ olsun 4 seneyi bitirdiği halde elde avuçta hiçbir şey bırakmadı. Her gördüğü yerde birinci sırada Zonguldak’ta oto galericileri sitesinin yapılacağını söyleyen, belediyedeki panoda yapılacak işler listesinde birinci sırada yer vermiş olduğu oto galericiler sitesini hayata geçiremedi. 

Yeni seçilen Belediye Başkanımızla bir görüşme yaptık. Sağ olsun bizi ve yönetim kurulumuzu güzel bir şekilde ağırladı. Zonguldak’ta ne yapılabilir, nerede olabilir, ne şekilde olabilir hakkında detaylıca görüştük. Sayın Tahsin Başkanın elinden geldiği her şeyi son noktasına kadar bizim için kullanacağını söyledi.
Elimizde birkaç yer var. Onunla ilgili görüşlerimizi söyledik. Notlarını aldı. Önümüzdeki bir ay içerisinde bu notlar şekillenecek. Ne şekilde olacağı ile ilgili tekrar görüşmelerimizi yapacağız. Belediyenin ve bizim ortaklaşa bir plan çerçevesinde çalışmalara başlayacağımızı zannediyorum. İnşallah Zonguldak’a yakışan sosyal donatıları olan güzel bir alışveriş merkezi olacağı kanaatindeyiz. Bütün esnafımız Zonguldak halkı böyle bir alışveriş merkezini hak etmektedir. Bu da inşallah Tahsin başkana nasip olacaktır diye düşünüyorum. İlgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER