SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KİM GİTSİN?

KİM GİTSİN?
Bu haber 23 Haziran 2024 - 14:22 'de eklendi ve 558 views kez görüntülendi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart Yerel Seçimlerinde parti oylarında yaşanan gerilemeyi değerlendirecekleri ve gerekirse teşkilatlarda değişim-dönüşüm yapacaklarına yönelik sözleri üzerine özellikle oy kaybı yaşanan illere yönelik teşkilat yoklamaları sürüyor.

Bu illerden biri de Zonguldak.

Koordinatör Milletvekilleri AK Parti İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Karadeniz Bölge Koordinatörü Yahya Çelik ve AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Kurban Bayramı boyunca da Zonguldak’ta teşkilatlarla görüşme yaptılar.

Zonguldak İl Başkanlığı için Ömer Yazıcıoğlu, Züleyha Yazıcı Arıman, Fatih Çakır, Necdet Karaveli, Necdet Tıskaoğlu, Ahmet Yılmaz, Ömer Gülay, Mehmet Fatih Çakır, mevcut İl Başkan Vekili Mustafa Çağlayan gibi isimlerle görüşen Çelik ve Aksu, hafta başında bu isimler arasından 3 ismi AK Parti Genel Merkezine çağıracaklar.

Hürdüşün’ün edindiği bilgiye göre; İl Başkan Vekili Mustafa Çağlayan, Ömer Yazıcıoğlu, Mehmet Fatih Çakır ve Nejdet Tıskaoğlu isimlerinin il başkanı adayı olarak öne çıktı ve büyük bir olasılıkla bu 4 isimden 3’ü Zonguldak İl Başkanlığı için Ankara’ya çağırılacak.

Ak Parti Genel Merkezinde yapılacak görüşmelerin ardından hafta ortasına kadar Zonguldak İl Başkanının isminin belirleneceği belirtiliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER